Naša internet-trgovina SatinHome.com je hrvatski zastupnik vodeće marke kućnog tekstila Issimo Home iz Turske. Mi aktivno surađujemo sa brendom Issimo Home i regularno biramo najbolje proizvode iz najnovijih kolekcija.

Direktna suradnja s tvornicom nudi našim kupcima najbolje cijene za izabrane proizvode.

Naša trgovina ne nudi robu široke potrošnje, već visokokvalitetni i sofisticirani tekstil.

Nudimo:

  • Individualni pristup svakom klijentu,
  • Brzu komunikaciju putem e-pošte i drustvenih mreža i savjete o kupnji,
  • Sustav lojalnosti. Želja nam je da svakom kupovinom putem naše web stranice budete potpuno zadovoljni, stoga smo kreirali specifičan sustav popusta kako za nove kupce tako i za redovne.

Registrirajte se na našu web stranicu kako biste uvijek bili informirani o dolasku novih kolekcija i promocija.

 

Turski tekstil je legendarni simbol kvalitete i izdržljivosti. Paperjasti tekstil u Vašim rukama odmah podsjeća na ugodan dom i opuštanje. Dizajneri turskog tekstila ne samo prate modu, već i sami stvaraju trend u interjeru, pretvarajući kupnju u najbolje rješenje za uređenje vlastitog doma, stana, apartmana ili hotela.

Tvtka Issimo Home sa sjedištem u Turskoj bavi se proizvodnjom tekstila dugi niz godina i prodaje svoje proizvode u više od 40 zemalja među kojima su SAD, Velika Britanija, Austrija i Dubai. Sve tvornice Issimo home su opremljene ultra modernom švicarskom opremom, tkanine se podvrgavaju ručnoj kontroli kvalitete, sve nanesene boje i kemijske komponente su bezopasne i hipoalergene, udovoljavaju strogim europskim ekološkim standardima.